Onko koronoita pidellyt, Ismo Leikola?
22:54
17,222
Reddit
Mitä Ismo Leikola tekisi, jos ei olisi Ismo Leikola? Entä miten In-N-Out Burgerin salaista ruokalistaa ammattitaidolla hyödyntävä Leikola on tuotteistanut koronan? AKATV:n lentävä reportteri, vuoden 2013 graafikko, Kasper Strömman profiloi vuoden 2014 maailman hauskimman miehen, stand up -koomikko Ismo Leikolan.
Ismo Leikola voitti vuonna 2014 arvostetun The Funniest Person in the World -koomikkokilpailun ja muutti voiton myötä perheineen työn perässä Los Angelesiin. Ismon vaiherikas Amerikan-valloitus poiki yhdessä Angelika-vaimon kanssa kirjoitetun kirjan Suo, kuokka ja Hollywood, jossa kurkistetaan stand up -komiikan kulissien taakse ja äärimmäisen kilpaillun viihteenlajin kansainväliseen ytimeen. Leikoloiden kirja on myös tarkkanäköinen syväanalyysi Amerikasta ja Suomesta, kahdesta maasta, kahdesta ihmisestä ja yhdestä koirasta.
AKATV on kanava sinulle, joka olet kiinnostunut kirjoista, kirjallisuudesta, ilmiöistä, ihmisistä ja keskusteluista. Kanavalla käsitellään Eva Kelan ja Kasper Strömmanin johdattelemana kirjallisuutta, kulttuuria ja ajankohtaisia puheenaiheita uusista ja yllättävistä näkökulmista, iloisella asenteella.
Tämän jakson kirjavinkit:
Ismo Leikola & Angelika Leikola: Suo, kuokka ja Hollywood
akateeminenwebshop.com/tuote/ismo_leikola/suo_kuokka_ja_hollywood/9789522348548
Antti Holma: Kaikki elämästä(ni)
akateeminenwebshop.com/tuote/antti_holma/kaikki_elamasta_ni_/9789511405016

Kommentteja
 • juhani mykrä
  juhani mykrä

  Aku Ankassa; Isto Heikola

 • Afrohare
  Afrohare

  "Mitäs sit ku potilas kuolee?" Ai juma - toi oli kyllä hyvä huomio! Oli kyllä laadukas video kaikin puolin, kiitos teille.

 • Jani boström
  Jani boström

  hei,jos on päässyt aku ankkaan,niin on tehnyt jotain merkittävää! :)

  • Epictetus
   Epictetus

   @AKATV Kammottavan uuskolonialistisen opuksen voitti :(

  • AKATV
   AKATV

   Hei Jani, onneksi olkoon, olet voittanut maaliskuun kirja-arvonnassamme Bill Gates: Kuinka välttää ilmastokatastrofi -kirjan! Pyydämme sinua lähettämään postiosoitteesi osoitteeseen info@kulttuuritoimisto.fi, jotta voimme lähettää sinulle kirjan postitse. Osoitettasi tai muitakaan tietojasi ei käytetä mihinkään muuhun kuin kirjan lähettämiseen. Terveisin AKATV

 • Patolan Pamaus
  Patolan Pamaus

  7:20 "Haista sinä korona **ttu!" LOL!

 • AKATV
  AKATV

  Suuri kiitos Ismolle vierailusta AKATV:ssä. Kasper lentää jälleen myös hienosti heittäytyen henkilön ytimiin!

Seuraava
Ismo Stand-up
04:38
1,2 milj.